Polisi Pulangan

Untuk mengamalkan hak pulangan anda, anda perlu memberitahu kami tentang keputusan anda melalui kenyataan yang jelas.

Anda boleh memberitahu kami tentang keputusan anda melalui e-mel info@inanamautoparts.com atau whatsapp ke +6012 - 703 8588 / +6012 - 709 8588.

Kami akan mengembalikan bayaran kepada anda tidak lebih dari 30 hari dari hari kami menerima barang yang dikembalikan. Kami akan menggunakan cara pembayaran yang sama seperti yang anda gunakan untuk pesanan, dan anda tidak akan dikenakan sebarang yuran untuk pembayaran balik tersebut.

Syarat-syarat untuk pengembalian:

Agar barang layak untuk dikembalikan, pastikan bahawa:

  1. Barang-barang itu dibeli dalam tempoh 30 hari yang lalu

  2. Barang-barang itu dalam pembungkusan asal

Barang-barang berikut tidak boleh dikembalikan:

  1. Pembekalan barang yang dibuat mengikut spesifikasi anda atau secara jelas dipersonalisasi.

  2. Pembekalan barang yang menurut sifat mereka tidak sesuai untuk dikembalikan, sebagai contoh barang yang merosot dengan cepat atau tarikh luput telah tamat.

  3. Pembekalan barang yang tidak sesuai untuk dikembalikan kerana alasan perlindungan kesihatan atau kebersihan dan telah dibuka selepas penghantaran.

  4. Pembekalan barang yang selepas penghantaran, menurut sifat mereka, tidak dapat dipisahkan daripada barang lain.

Kami mempunyai semua hak untuk menolak pengembalian sebarang barang yang tidak memenuhi syarat pengembalian di atas atas budi bicara kami.

Pengembalian Barang

Anda bertanggungjawab untuk kos dan risiko pengembalian barang kepada kami. Anda perlu menghantar barang ke alamat berikut:

Inanam Auto Parts Sdn Bhd, No.1, Lot 16, Lorong PT 1, Taman Perindustrian Intan, Batu 7, Jalan Tuaran, Inanam, 88450, Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia.

Kami tidak bertanggungjawab atas barang-barang yang rosak atau hilang semasa penghantaran balik. Oleh itu, kami mengesyorkan perkhidmatan mel yang diasuransikan dan boleh dikesan. Kami tidak dapat mengeluarkan bayaran balik tanpa penerimaan sebenar barang atau bukti penghantaran pengembalian yang diterima.

Hubungi Kami

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang Polisi Pengembalian dan Pembayaran kami, sila hubungi kami melalui e-mel info@inanamautoparts.com atau +6012 703 8588.